lördag 27 juli 2019

Tuffa sommaraktiviteter

Har haft fotboll fyra av de sex senaste dagarna. Roligt på sitt sätt. Igår skulle det vara vilodag. Simmade över en kilometer vilket inte bara var återhämtande. Med halvdålig taktik ute på öppet vatten mot en ö var det både tufft och spännande. Hade en släkting i en båt nära mig hela tiden för säkerhets skull. Förutom "vanliga" träningspass utmanar jag gärna mig själv ibland på olika sätt. För något år sedan simmade jag till ön vilket var en stor bedrift för mig. Nu är jag inte bättre att simma men tack vare mental träning och framgångsrikt tänkande klarade jag det här galant och kunde ha fortsatt att simma. Tog en tur på SUP-bräda en stund senare också. Viktigt att dricka och inte vara i solen för mycket då det varit 35 grader varmt nu. Ett par heta dagar väntar innan det blir lite kyligare en tid. Sedan kommer kanske en ny värmebölja till Finland säger ryktena.

Simning kan vara kul ibland. Solpaneler är också roligt att
ha. Ta kontakt om ni behöver solpaneler så fixar det sig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar