onsdag 3 juli 2019

Två halvlekar med puls från div4


Första halvlek div.4 mittenmittfält 1.7.2019. Min maxpuls idag var väl
hela 181 om jag minns rätt och 184 är det högsta jag kan nå i maxpuls.
Andra halvlek i samma match. Min maxfart idag var bara 20,5km/h.
Totalt verkar jag ha rört mig 7,5km ungefär i matchen vilket är rätt lite.

Höll pulsen lite högre i första halvlek än i andra halvlek. Tror inte jag jobbade lugnare i andra halvlek medvetet utan det berodde nog på matchbilden där vi försvarade mer på egen planhalva i andra halvlek. Flera defensiva hörnor och mål bakåt tog ner pulsen då också säkert. Matchen slutade 2-2 efter att vi ledde 1-0 i halvtid. Går nu in för cirka tre veckors paus från matcher efter det här.

Innan jag kom: 8 matcher 1 poäng
Sedan jag kom: 4 matcher 8 poäng

Ger mig själv betyget 4 / 5 så här långt men kan konstatera att det krävs en del för att hålla kvar laget i div.4. Endast ett motståndarlag är svagt och två lag sjunker. Det blir en tuff kamp mellan flera lag om att inte hamna nästsist. Min förmåga att lära ut vettiga saker begränsas av hur lite spelarna är på träning. Själv missar jag i princip aldrig en träning, brukar vara på plats t.o.m. fast jag inte mår bra. På tal om mig själv kan jag konstatera att 20 matcher utan förlust år 2017 i div.4 nu förlängts med ytterligare 4 matcher. Match 25 blir hård och match 26 blir stenhård för det här laget. De spelas dessutom med bara en dag paus så få se hur länge mitt "rekord" håller. Tror ingen tränare i div.4 gjort liknande någonsin. Lagen jag coachat i div.4 har inte heller haft en jättebra ekonomi och kunnat erbjuda spelarna något annat än räkningar om man ser på den biten. Två av topplagen i årets div.4 tror jag att åtminstone har spelarna att spela gratis och kanske få små ekonomiska ersättningar i form av bensinpengar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar