fredag 6 september 2019

Tung match för mig igår


Spelade en till div.4 match igår. Hade massor med motgångar personligen men laget vann 3-2 och alla utom jag firade målen och segern ordentligt. Segern var ungefär lika förtjänt som Finlands seger igår. Man behöver bara vara lite bättre ibland. Lite kan räcka.

Fick en hård smäll i revbenen i början av matchen och har rejält ont nu så det kan krävas en liten paus från idrottandet. Med extremt mycket jobb och träning ser jag framemot en lugn helg. Skall jag lista upp mina motgångar i denna match där jag fick ut kanske 75% av mig själv så kommer de här:

1. Dyblöt plan speciellt i mitten 2. Revbenssmäll 3. Gult kort för hands med handen framför magen, påverkade mitt spel stora delar av matchen då jag måste vara försiktig. Instabila domare förstör mycket av matcher ibland. 4. Frispark på 16m linjen då jag inte rör en spelare som väljer att slänga sig. Frisparken går i mål till 2-1 åt motståndarna i andra tilläggsminuten av första halvlek. Våra spelare kunde knappt ta bollen av motståndarna nära eget mål i andra halvlek eftersom man inte vågade lita på domaren och motståndarnas spelöga plus fair play.

Det krävs 3-6 poäng för att kanske stanna i serien med två matcher kvar. Beror på hur det går för vårt konkurrerande lag som är två poäng före oss. De har tre svåra matcher kvar i serien.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar