tisdag 5 november 2019

Jobba jobba jobba

Jobbar säkert dubbelt mer än de flesta andra gör den här veckan. Men vad som räknas som jobb och inte är svårt att sätta fingret på ibland. Jobbar man mångsidigt med olika saker blir det sällan tråkigt men visst varierar det roliga från dag till dag. November är alltid en tuff månad och den tuffaste på hela året för mig. Försöker att boka in mycket varje månad och många saker är osäkra om de ska bli av. Då allt råkar bli av så blir det supermycket på en gång då ibland. I december blir det tre riktigt tuffa veckor innan jullovet också. Kallar jag det tufft så är det rejält tufft kan jag lova. Då jag jobbar 50h i veckan är det nämligen inte tufft alls. Nå träning behövs. Igår en lite promenad endast men idag en lång promenad följd av 40min styrketräning. Hoppas hitta tid och energi till löpning imorgon och på torsdag. Lyckas det en av dagarna är jag nöjd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar