tisdag 3 mars 2020

Ta det lugnt en dag ibland

I lördags tog jag det riktigt lugnt och idrottade inte alls. Skulle säkert ha orkat lätt trots ett stenhårt fotbollspass kvällen innan. Lust att idrotta har jag i princip alltid. Men nej, emellanåt krävs en dag utan någon träning alls tycker jag. De som inte testar det märker inte hur bra energi man får till de kommande passen. Då man någon gång pausat två dagar kan det bli rejält bra pass efter det. Här utgår jag från att man kan ta ut sig fullt i ett pass och klarar man mer än man brukar då man tar ut sig fullt kan man vara glad. Hade hårt explosivt pass 45min inplanerat till söndagkväll och ett riktigt hårt pass med mer utdragen tid på närmare 2h på måndag. Idag är igen en bra dag att ta det lugnt eller träna riktigt lugnt. Sportlovet innebar massor med uteträning och inte så mycket muskelträning så det skall bli intressant att lyfta tyngder snart igen vid Wasa Sports Club.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar