söndag 21 juni 2020

Träningsdag efter midsommaren

Blev en passligt lugn midsommar för min del. Somnade före elva i fredags och ungefär tio igår. Är så tidig väckning oftast då man har ett litet barn man vill umgås med så det är bäst att lägga sig i tid. Att stiga upp tidigt är oftast okej bara man gått och sova i tid. Väckningarna har vari halv sju och sex. Det som inte får mig att fungera helt hundra just nu är dock allergi och det är väl pollen som är problemet antar jag. 

Hursomhelst fungerar jag helt ok bara jag tar en powernap på dagen. Många vägrar ta sig tid att vila trots att de skulle behöva extra vila. De är för inriktade på prestationer. Mina prestationer blir bättre om jag hittar mina avkopplingsstunder och då det gäller träning och matcher är vila väldigt centralt där emellan. Nu då det är hett i Finland nästan varje dag tar klimatet och tröttar ut en extra mycket. I vår första seriematch orkade inte alla prestera på en jämn fysisk nivå hela matchen. Det är ett problem. Det gäller att få alla spelare att förstå att prestera bra under hela matchen och inte endast en viss tid av matchen. Målskytte och spel står på schemat ikväll. Hur man får målskytte att fungera är alltid ett mysterium. Skapar man chanser är man bra på väg. Genom att skjuta där målvakterna har det som svårast är ett bra tips sen också. Vårt spel idag handlar om att förbättra fotbollskonditionen, våra svåraste matcher kommer i augusti så vi har hela tiden långsiktiga målet att orka som bäst då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar