torsdag 16 juli 2020

Kom ihåg att njuta

Njut av varje stund med fotboll nu. Man vet aldrig när det blir paus p.g.a. covid-19. Som 37-åring njuter man av varje match man spelar och försöker få ut minnen va matcherna. Man vet aldrig när man spelar sin sista match. Samtidigt kan jag tänk mig att spela 15 år till på lägre nivå. Även om man är i 20-års åldern kan man komma ihåg att ta vara på fotbollen för en knäskada eller något annat kan mitt i allt sätta stopp för spelandet. Man behöver ändå inte överdriva den tankegången, man ska helt enkelt vara positiv. Om man tränat mycket i tre veckor och inte känner för att fara på en viss träning en viss dag så tycker jag att man ändå kan tänka "jag måste fara på den här träningen, det kommer ändå åtminstone någon liten skada som gör att jag missar en träning småningom". Lite så har jag tänkt då det varit tungt. Småskador får man från varje match vissa säsonger och i nåt skede hamnar man säkert att stå över en träning. Lårkaka, skavsår, en smäll mot revbenen eller vad som helst kan lätt göra att man missar träning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar