onsdag 26 augusti 2020

Intelligenser och jag

Kroppslig intelligens är inget för blyga. För mig är det helt naturligt att göra det mesta av det.

Logisk intelligens. Inte det mest träffande för mig men lite grann.

Musikalisk intelligens. Jag har kämpat en del med pianospel och gillar musik men inte väldigt träffande.

Natur intelligens. Inte helt träffande men att läsa spelet i idrott - jo.

Intrapersonell intelligens. Har alltid passat mig och jag blir bättre på det här hela tiden nu med eget fokus.

Social intelligens. Allt här stämmer hundra procent in på mig!

Språklig intelligens. Stämmer väldigt bra in på mig allting.


Minns då vi var några tränar som gick till Olympiastadion i Helsingfors och diskuterade våra kursarbeten. Mina kollegor som idag tränar Vasas bästa lag på herr- och damsidan hade gjort sina arbeten snabbt. Då jag förklarade för dem hur jag beaktat de sju intelligenserna för inlärning i mina juniorlag höll de på att tappa hakan. Obs, de har inte gått på universitet och lär inte göra det heller :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar