onsdag 30 september 2020

Häftig morgon idagRoligt att se en stor väg tidigt på morgonen då det emellanåt inte syns till en enda bil. Världen sover då man tränar tidigt. Måste löpa en god bit från hemmet med ficklampa för att ens få vägbelysning.


Lite inomhusrutiner, uppvärmning och iväg kl.5.39 på länk. Hade redan igår förberett allt och satt upp målet 10 km! Att löpa 10km på 57 min känns helt bra då jag inte länkat 10 km på några veckor nu. 
Det här med träning är viktigt för att få en bra känsla i form av bl.a. dopamin och endorfiner.På Instastory satte jag en video där jag kastar i tre klortabletter i badtunnan. Den är eldriven från Spadealers och är alltid varm. Lyssnade på en 15min avslappningsövning och andades djupt. Hjälper mig att utveckla kortisol och klara stress bättre. Efteråt satte jag på bubbelfunktionen och gjorde något så ovanligt som att stretcha. Att stretcha i varmt vatten känns bra då kroppen är "mjuk". Efter att ha duschat var det dags att umgås med övriga familjen som inte hade stigit upp ännu. Jobbet kallade och 20min senare satt jag i bilen, förde sonen till skötplatsen och åt smörgås. Tog 1h att köra till jobbet idag. Mina dagar är väldigt olika och det blir aldrig tråkigt att jobba.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar