onsdag 2 december 2020

Tre pass på en dag

Blev tre pass på en och samma dag för mig. Tre duschningar och en massa laddning med mat, vila och framförallt fokus. Så här såg träningarna ut:

5.15 styrketräning i badrummet 25min. Burpees, armpressar, tricepspressar, magövningar och lite rygg.

19.00 Rinkbandy match med förlust 8-11 mot duktigt motstånd. Bästa motståndet vi kan få och vi ska ändå vinna dem i normala fall, tror jag.

21.15 Ishockeymatch. Jag blev inbjuden att spela och det var min första match någonsin i ishockey. Kändes ändå riktigt bra och saldot blev 0+1. Hade en hög stolpträff efter att ha rundat målvakten en gång. Hade även 4st avslut på mål och var nära att få någon assist till. Riktigt roligt måste jag säga!

Tuff dag som kanske känns av imorgon då det ska bli 10h jobb. Jag gillar utmaningar och ishockey var en lämplig utmaning. Att hantera klubban tekniskt var utmanande och att få låst klubban av motståndare var ovanligt. Däremot är jag van att vara på is och har hög fart och mycket rörelse, enligt mig själv åtminstone.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar