fredag 21 maj 2021

Blicka fram mot sommaren.

Som lärare är maj hektiskt. Har personligen gjort undan det värsta och ser framemot en lugnare tid framöver. Till skillnad från många andra lärare är jag i tjänst till 7.7 då jag stämplar ut för ledigt. Då jag gillar att jobba är det inget problem att ha många dagar kvar till semestern. Då jag var 20-30 år var det ofta fotbollsskola på förmiddagarna och träningar på kvällarna. I luckorna i dagen kunde jag ha extra roligt på stan eller t.ex. på en strand. Familjelivet är annat och åtminstone jag vill ha fasta rutiner och ganska mycket planering av schemat under juni. I juli vill jag vara ledig men ändå stiga upp tidigt oftast. Igår kunde man ha shorts men idag är det två grader och snöblandat regn. Vädret i Finland är galet som vanligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar