måndag 1 november 2021

November är här

Oktober bestod av en tung förkylning som lämnade som ett färskt minne. Sällan jag varit så däckad av en förkylning. Kunde ändå jobba på distans även de tyngsta dagarna. Hade en mindre förkylning för ett par veckor sedan som antagligen berodde på vaccin så det har varit mycket lugna dagar. De här negativa sakerna som bidrar till ytterst lite aktivitet sätter sig lätt i minnet och symboliserar en hel månad. Även de dagar jag var som sjukast var jag sällan under 10.000 steg per dag så alltför dåligt var det väl ändå inte. Jag hade mycket att planera och tänka igenom inför fotbollslägret så det var sist och slutligen ganska okej att ta det lugnare där hemma. Lägret blev riktigt bra. Till och med jag som aldrig är nöjd med något kan säga att det gick utmärkt till 90%. Det är ett högt betyg som påverkas mycket av hjälptränarna, spelarna och deras föräldrars förberedelser och förstås min förmåga att tänka så bra tankar som möjligt före lägret och under lägret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar