onsdag 22 juni 2022

Ledig men ganska bokad

Många lärare är säkert väldigt lediga på sommaren eller t.o.m. extremt lediga! Själv är jag rätt bokad då fotbollen tar massor med tid. Jag har flera saker på gång och kan hela tiden sätta dem i ordningsföljd och ta en sak i gången. Tack vare att jag har sommarlov får familjen se mig mycket mer än vanligt åtminstone. Snart blir det paus från fotboll också och då ska jag koppla bort allt extra och bara ta det lugnt genom att simma, sola, grilla och dricka något gott. Fotbollsschemat idag:


* Plocka ut klipp från andra halvlek från förra matchens video.

* Skapa fotbollsskolans infoblad (den ser ut att bli 25-26.7 kl.10-12.30).

* Fortsätta skriva och omformulera på datorn några av de 50 sidor (A5) som jag antecknade i Madrid.

* Möte med andra från Madridlägret på Zoom för att förbereda ett "efter lägret möte" med handledaren.

* Möte med två spelare och några ledare.

* Träffa en spelare svårt sjuk spelare vid sjukhus.

* Hålla träning i Vasa åt vårt lag. Ska vi få ordning på sista passningen och målskyttet är frågan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar