söndag 10 juli 2022

WFC dag 3, medaljer delas ut

Medaljer delas ut idag. Bra så men tänk på hur ni uppdaterar i sociala medier så att alla barn respekteras.

Såhär kommenterade jag (i en persons flöde) det jag ser i sociala medier för tillfället:

Har själv ingen junior som spelar fotboll och inget juniorlag jag coachat på snart sju år men i 10 år med olika lag för fullt innan det i WFC och över hela Norden.
Speciellt för de som inte ens gått ut lågstadiet är nog föräldrars sociala medier och VEO urklipp lite si och så (från 13 år är det en ny värld i SOME där barnen är rätt aktiva själva) men främst för 5%, de som uppdaterar på ett visst sätt. Ska få fram barnens fina mål, där skotten enligt mig aldrig är speciella (men ser bra ut för ett otränat öga) och klipp där någon dribblar förbi 3-4st spelare och gör mål en gång i månaden. Säger tyvärr betydligt mer om de stackare som dribblas bort på videon än ”stjärnan” som tillfälligt ligger lite före de (10-12-åringarna) andra i videon. Går väl att skicka åt egen släkt på Whatsapp mer än att sätta ut så alla ser också.
Medaljer i SOME lite mindre störande än annat jag nämnt. Minns ändå ett lag fick guld i b-slutspelet och firade guld mer än dom som fick silver i a-slutspel en gång också i en annan turnering en gång. Kanske borde varit en medalj av trä i b-slutspelet.
Helt nytt fenomen detta ändå på sätt och vis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar