lördag 4 februari 2023

Arsenal förlorade för andra gången.


 Med två nyförvärv på bänken börjar spelare glömma sitt ansvar. Yttrarna klarade inte en mot en så som de brukar. Mittfältarna hittar inte tror och löper inte som förr. Planen kanske lite svårspelad och Everton kämpade fullt 97min. Men någonstans joggar spelare runt och tänker på att någon annan ska göra jobbet.


Jag skulle hellre ha kvar unga spelarna så de inte går på lån och spela vidare utan att köpa något…MEN, med risk för fler skador och att Jesus inte blir som förr så behövs fler spelare och man måste köpa dem nu då man inte kan ångra sig i mars och köpa då.


Att köpa in fler spelare till ett fungerande lag mitt i säsongen är inte helt bra psykologiskt. Det såg vi idag och Jorginho borde inte ännu få spel tid! Martinelli ut mot Trossard, var det Martinellis fel eller lagets att hans insats var som den var?


Ödegaard mycket osynlig idag. Om han plockas bort måste andra stiga fram, det går inte att stänga bort allt i fotboll.


Hörnan ska inte få nickas in och Nketiah eller någon ska sätta de få chanser man hade. Hoppas detta var en väckarklocka för hotet från Man City är nära. De möter Tottenham imorgonkväll kl.18.30 finsk tid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar