måndag 20 mars 2023

Lite vintersport hinner man ännu med

Två häftiga veckor väntar. På lördag hoppas jag kunna delta i Botniavasan och skida 25km. Testade igår att göra det och i blixtföre gick det på bara två timmar. Mina bekanta vill att jag ska testa 50km om vädret är bra på lördag. Problemet är att de glömmer att jag inte är någon skidare. Jag är en person som är bra på bollsport men som gillar utmaningar. Mina triceps blir väldigt slutkörda av 25km då jag stakar och varje kilometer mot 50km skulle vara riktigt jobbig. Att variera stilen kan jag göra men det skulle också ta enormt länge. Folk som skidar långa lopp har ofta över 1000km skidat samma säsong. Jag har kanske skidat cirka 150km endast. Genom att veta sina begränsningar fast man utmanar sig själv så håller man längre och motivationen hålls i skick också.

Rinkbandyn har vi flyttat ut för en vecka sedan. Vi sålde våra inneturer. Nu kan det hända att vädret stoppar oss från att träna utomhus. Säsongen börjar ta slut och vi ska ha avslutningsbastu på lördag. En vecka senare är det fotbollsläger vid Norrvalla som gäller. Mitt i veckorna är det gym och skidning som står på schemat förutom fotbollsträningar och fotbollsmatcher. Två häftiga veckor väntar och sedan blir det april med förhoppningsvis bättre vårväder där fotbollen får ta allt större plats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar