fredag 16 juni 2023

Kurs och match

Kurs två dagar i Helsingfors är på gång. Käpas område i Kottby där Finlands olympiska kommitté finns är stället rent geografiskt (all den infon borde stämma). Finland - Slovenien har vi fått en rejäl scoutanalys av inför matchen. Kursens innehåll och kvalitet som inte är den bästa tar vi itu med i ett senare skede. Nu är det glädje med över 30.000 andra finländare som väntar. Blir en rejäl inramning av matchen med de finländska fansen. 

För min del finns en del trötthet i bakgrunden. Hade match igårkväll (gjorde 1+1 när vi tappade 3-0 till 3-3) och matchen slutade strax innan kl.22. Mitt tåg gick kl.4.44 mot Helsingfors och jag lyckades inte somna på resan. Tid för vila unnade jag mig 5min efter kursen. Vill iväg till Olympiastadion i Helsingfors för att uppleva atmosfären och allt som tänkas kan. Vädret är toppen med cirka 25 graders värme och sol.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar