onsdag 12 juli 2023

Att ge upp brukar inte vara ett alternativ

Hade en del kaos med spelare som kom alltför sent till matcher och de var många. Lite folk på träning och därtill dåligt humör, dåligt uppförande samt andra problem hade vi till en viss del i laget. På amatörnivå så skulle det vara enkelt att bara ge upp. Jag kan sluta när jag vill. Det här var nästan droppen efter alla saker som skett på senare år. Men samtidigt ser jag en uppåtgående kurva hos andra spelare som gjort bort sig tidigare, de blir allt bättre människor vart efter. Att ge upp är sällan ett alternativ för mig. Winners never quit and quitters never win. Än en gång fick jag sätta ner massor av timmar på att hitta lösningar. Det blev fyra nya spelare nu och en till på kommande. Alla är spelare som betalar för att delta. Fanns två bra till också som jag spelat med förr, men de kommer inte utan att få betalt. Med fyra nya spelare är det bättre konkurrens i laget och fler deltagare på träningarna. Att allt skulle bli jättebra snabbt kan jag inte påstå men vi lyckades spela utmärkt och vinna 5-0 på bortaplan åtminstone. Musiken och gemenskapen verkade bra hela dagen och även i bussen. Nu blev det en vecka paus och sedan fortsätter vi med höstomgången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar