lördag 1 juli 2023

Juni har passerat

I juni var jag på gym en gång. Återhämtning och uppladdning för fotboll tog upp massor av min tid för idrott. Jag var på länk en kilometer två gånger bara för att testa nya Asics Gel Nimbus 25. För övrigt var jag väl på en 5 km länk endast. Fotboll med laget och på fotbollsskolor tog upp all energi för idrottande av denna allergiker som kan göra begränsade insatser i juni alltid. Gårdsarbete och 40-års firande tog upp sin energi också.

I juli hoppas jag kunna löpa mer vilket jag njuter mycket av. Drömmer om att löpa 10 km och öka för att kunna springa ett eget halvmaraton innan hösten blir väldigt kall. En smäll i revbenen i en match gör att jag går på värkmedicin ett par dagar ännu. Jag krockade med vår egen målvakt. Hoppas kunna utföra fler gympass även om trädgårdsjobb ger en hel del styrka också. Ett gympass i veckan minst vore bra. Skadan måste försvinna helt först. Vad gäller fotboll så hoppas jag att kunna spela lite mindre och ge utrymme åt andra mer lovande spelare. Men speltid får man då man förtjänar den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar