tisdag 31 oktober 2023

Oktober tar slut

Den här hösten har jag varit mer krasslig än någonsin. Ofta har jag haft snuva och varit lite krasslig. Ändå har jag hunnit med en resa där jag var igång uppemot 16h per dygn och upplevde mycket. Även här hemma har det funnits stunder då jag känt mig jättebra i skick. Minns då jag var på pedikyr så sa jag att då man får vara frisk känner man ju sig som 120%. Mer om resan blir det senare då jag hunnit skriva om mina iakttagelser från arabvärlden. Med "skriva om" menar jag att jag har anteckningar som ska renskrivas och funderas igenom. Om tre dagar ska vi hålla ett fotbollsläger med över 20 juniorer så det finns en del att tänka på även denna vecka. Men jag jobbar sju dagar i veckan med alla jobb jag är insatt i så jag behöver sällan ha bråttom just de sista dagarna inför något. 

Ha en bra novembermånad, snart är det jul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar