lördag 25 november 2023

Vinterakademin tränade igen


Mängder av snö utomhus och en temperatur runt -10 fick vi uppleva innan vi gick in i hallen och träna imorse. Där inne var det ok värme så länge man tränar. Testade en övning med många detaljer först och speciellt de äldre fick kämpa länge för att nöta på allt emot perfektion. Även om jag aldrig blir nöjd så måste jag väl konstatera att det gick framåt mycket och egentligen såg ganska bra ut 35min efter att vi startat övningen. Åtminstone jag lärde mig mycket av stora och små spel med ganska varierad grupp där nivåskillnaden blir rejält synlig emellanåt. Ju större spel desto mer utanför hamnar man om man är yngre. Yngre betyder inte alltid svagare spelare men ofta är det förstås så. De yngsta kämpar på bra oftast och vissa av dem ta enormt stora kliv framåt tack vare bättre medspelare och motståndare än de är vana vid. Fotboll i över 2h med hyfsat tempo blev slutprodukten denna gång och jag hoppas spelarna minns avgörande detaljer som lärs ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar