fredag 15 mars 2024

Jobba för dina drömmar

 


 
Med ett par bilder från Cypern vill jag inspirera andra att jobba för sin drömmar. En av mina drömmar är att ta familjen till Cypern på höstlovet. Det tog en tid att planera in allt och hitta allt vi vill ha till ett vettigt pris. Det är så dyrt med resor i år så det är ekonomiskt krävande att resa. Många tankar ska genom ens huvud innan en resa är bokad och klar. Vissa resor är så överskattade och dyra så jag skulle inte boka dem fast jag vann en miljon på lotto. Vissa hotell är inte prisvärda, vissa är prisvärda men aningen för dåliga. Att pricka så rätt som möjligt tar tiotals timmar med pris och allt. Till slut fick jag allt fixat och väntar nu lite på höstlovet även om det kommer en fin finländsk sommar här emellan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar