tisdag 14 maj 2024

Säsongens viktigaste match spelas ikväll

Säsongens viktigaste match spelas kl.22.00 finsk tid ikväll! Läget är följande:

Manchester City: Om de vinner mot Tottenham ikväll så lär de också slå West Ham 19.5 och då vinner de ligan. Då de mötte Tottenham på hösten så vann de med 1-0 hemma efter ett mål i minut 88.

Arsenal: Om Man City kryssar med Tottenham ikväll så räcker det med att vinna mot Everton 19.5 om målskillnaden räcker till för ligaseger. Just nu har Arsenal 3st mål till godo mot Man City. Om Man City förlorar ikväll så räcker det med vinst mot Everton. Om Man City vinnet mot Tottenham så behöver West Ham som varit rätt usla på våren ta poäng borta mot Man City och det är näst intill omöjligt.

Vad lär hända? Enligt oddsen så fortsätter topplagen helt klart att vinna och vinna. Isåfall vinner Man City ligan med en poäng före Arsenal. I slutet av året ska Man City upp i domstolen för att de är misstänkta för fusk på 115 punkter gällande främst ekonomiska brott och mutor. Detta kan påverka allt möjligt och de kan även tänkas bli av med titlar de har tagit de senaste åren. De kan även tänkas bli av med sin plats i ligan.


Tottenham har allt att spela för ikväll. Om de vinner sina två sista matcher har de chans att få spela i Champions League nästa säsong. De behöver även vinna för att öka sin chans att åtminstone få spela i Europa League. Deras fans ogillar Arsenal mest av allt och är tudelade inför kvällens uppgift.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar