söndag 14 september 2014

Ett lopp jag deltog i på sommaren.

Efter nästan 7 km var jag på slutrakan på bilden ovan. Jag var rejält trött efter att ha hållit cirka 173 i medelpuls. Mitt mål var 35min på 7 km och det blev cirka 32.45min som sluttid. Loppet hölls i min hemby Hankmo. Loppet heter Hankmoloppet.
Polarloopen var kopplad med ett bluetoothpulsbälte och visar en medelpuls på 173 slag i minuten. På slutet gick det en del uppför innan jag kom ut på grusvägen där det blåste hård motvind. Fanns inga krafter att öka farten med på slutet. Trevligt lopp med fin natur och det kändes klart bättre än 4,3 km som jag sprang i Korsholms stafetten tidiagre i sommar. På följande länk kan ni läsa mer om Polarloop som är ett billigt och bra motionsredskap som ökar din medvetenhet:
http://www.polarloop.com/sv/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar