måndag 8 september 2014

Idén med Fotbollsfabriken

Fotbollsfabriken är en sida där alla skall kunna hitta något av intresse. Huvudämnet är fotboll. Sidan kommer också att handla om träning och hälsa. Dessa tre ämnen är populära och berör de flesta människor idag. Uppdateringarna görs oftast på svenska och riktar sig i huvudsak till en finlandssvensk publik. Tanken är att sidan skall uppdateras 1-3 gånger per dag!

Sidan kan läsas av alla

De som inte kan svenska har också chans att läsa det som skrivs. You can use the translatebutton down on the right side to get the page translated. I know that it doesn´t work too good all the time but at least it´s a chance to read the text.

Olika uppdateringar

Fotbollsfabriken skall uppdateras genom vanliga inlägg med texter, bilder och filmklipp. Dessutom skall det komma uppdateringar genom videoblogg, gästbloggande och diskussion kring ämnen där flera personer deltar samtidigt.

Samarbetspartners

För att aktivt driva en sida och göra något bra av den behövs det bra samarbetspartners och goda kontakter inom branschen. Jag vill tacka alla som har bidragit till denna sidas existens. Tack till bloggdesignern och alla som har hjälpt till med det tekniska arbetet. Sidan lever i förändring men detta är en bra början. Jag vill tacka de företag som syns på sidan redan nu.

Tack så här långt alla / Peter Siegfrids

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar