onsdag 17 september 2014

Matchladdning igen

Matchladdningen tidigare idag bestod för min del av ris och broilerstrimlor som jag steker. Efterstekningen låter jag broilerbitarna dra sig i matgrädde, en lättare variant av matgrädde som innehåller 7% fett. God mat som ger en bra laddning.Kvällens match spelade jag för FC Korsholm mot FC Kiisto som redan var klara för division 2. Viledde 1-0 i halvtid men förlorade 1-2 till slut. Kiisto hade mycket mer boll men skapade inga målchanser i första halvlek. I andra halvlek skapade de en hel del och det räckte till tre poäng för dem. Vi avslutar säsongen om tio dagar. Lördagsmatch klockan 15.00 är något av en tradition för sista matchen och efter det brukar vi gå i bastu och ha en kul kväll med laget. De flesta seniorlag i hela landet gör precis så. 

Division tre har nog tappat kvalité med åren. Vad det beror på vet jag inte. Även division fyra har tappat mycket kvalité. Nivån på division två är istället väldigt varierande. Topplagen är jättebra och kunde klara sig i division ett medan lagen på nedre halvan inte  skulle vara alltför bra i division tre heller. Nu är jag slutkörd och skall börja bänka mig för en kväll med Champions League. Tror att Bayern och Chelsea vinner sina matcher.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar