onsdag 17 september 2014

Så slutar Champions League gruppspelet

Här under visar jag vilka lag jag tror att går vidare från grupperna i Champions League. Ordningen är även så som jag tror att grupperna slutar, den som är högst upp vinner gruppen. Zenit och Olympiakos är de lag som jag är mest osäkra på om de kan ta sig vidare eller inte men jag satte dem på tredje plats i grupperna.

Grupp A

Juventus
Atletico Madrid
Olympiakos
Malmö FF

Grupp B

Real Madrid
Liverpool
Basel
Ludogorets

Grupp C

Bayer Leverkusen
Monaco
Zenit St. Petersburg
Benfica

Grupp D

Dortmund
Arsenal
Galatasaray
Anderlecht

Grupp E

Bayern Munchen
Manchester City
CSKA Moskva
Roma

Grupp F

Barcelona
PSG
Ajax 
Apoel Nicosia

Grupp G

Chelsea
Schalke
Sporting CP
Maribor

Grupp H

FC Porto
Athletic Bilbao
Shaktar Donetsk
BATE Borisov

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar