söndag 21 september 2014

Se Real Madrids målkalas

Real Madrid gjorde åtta mål igår!

Özils revansch

I Premier League spelade Özil i sin favoritroll bakom Welbeck igår. Han tackade för förtroendet och gjorde mål på pass från Welbeck. Innan man hann fatta att det var 1-0 gjorde Welbeck mål på pass från Özil. Ett halvgalet självmål orsakade 3-0 målet och alla mål kom inom loppet av fyra minuter. Galet värre. Sanchez och Wilshere var på bänken från start. Det blev inga fler mål efter minut 36. Aston Villa inledde piggt och Szscesny gjorde en jätteräddning på en nick från närhåll. De snabba målen knäckte Aston Villa.

Hammers slog Liverpool

Liverpool har en svacka på gång. Med Sturridge skadad borde Balotelli uträtta stordåd för att Liverpool skall vinna. Sterling gjorde ett mål men annars var det West Ham som var bättre med sina tre fullträffar. Vad Liverpool har för idé med sitt spel just nu kan man fråga sig. Suarez är väldigt saknad. I de öviga matcherna var det jämnt spel, endast Southampton tog 3 poäng efter att Bony dragit på sig två gua kort och förstört matchen för sitt Swansea. Dagens matcher i Premier League spelas kl.15.30 och 18.00.