måndag 15 september 2014

Sex omgångar kvar av finska tipsligan

VPS spelade hemma mot Jaro igår och det blev 3-3. Kul med ett målrikt derby där två lag som har haft det svårt i år vågade anfalla och öste in mål. Finska ligan är inte avgjord men HJK leder som vanligt då sex matcher återstår. HJK och MYPA har spelat en match mindre än de övriga och HJK:s försprång är sju poäng till SJK. SJK har en enda poäng mer än FC Lahti som gör en bra säsong. Sedan är det en bit ner till IFK Mariehamn och resten. Honka och TPS slåss om att inte komma sist och båda lagen har 24 poäng.

Rapport från England

På plats i England har jag en del släkt och en del vänner. Kvällens rapport därifrån säger att Manchester Uniteds U-21 lag har två ganska heta spelare på plan. Eller vad säger ni då ni ser på programbladet här under?

Luke Shaw och Adnan Januzaj skulle man gärna kolla in då de spelar med U-21 laget. Utvecklingslagen har gratis inträde till matcherna ibland. Ganska intressant när man söker jobb inom klubben Manchester United är att man måste vara en trogen supporter för att få jobb där. Dett agäller allt från serveringspersonal och hotdogförsäljare till planvaktmästare. Mer information fårn England är på kommande.

Samma lag möts i grupperna i Champions League år efter år

Dortmund-Arsenal och Bayern Munchen-Manchester City, låter det bekant? Det känns tråkigt att dessa toppklubbar är i samma grupper i Champions League än en gång. Systemet kunde kanske gå att fixa så att risken att mötas två år i rad i gruppspelet minimeras i lottningsskedet. Sätter inte mer energi på den tanken nu. Juventus mot Malmö FF skulle vara en intressant match att se. Inte varje år ett svenskt lag är med i turneringen. Dortmund-Arsenal kommer på YLE 2 imorgonkväll. Real Madrid-Basel och Juventus-Malmö kommer på MTV Sport 1 och 2 imorgonkväll också. På onsdag är det Ajax-PSG och Bayern Munchen-Manchester City som kommer från MTV Sport 1 och 2. Samtliga matcher:


  Champions League  16. september
21:45 Juventus ? - ? Malmo FF
21:45 Olympiakos ? - ? Atletico Madrid

21:45 Liverpool ? - ? PFC Ludogorets Razgrad
21:45 Real Madrid ? - ? Basel

21:45 Benfica ? - ? Zenit St. Petersburg
21:45 Monaco ? - ? Bayer Leverkusen

21:45 Borussia Dortmund ? - ? Arsenal
21:45 Galatasaray ? - ? Anderlecht   
 
Champions League 17. September
21:45 Bayern Munich ? - ? Manchester City
21:45 Roma ? - ? CSKA Moscow

21:45 Ajax ? - ? Paris Saint Germain
21:45 Barcelona ? - ? APOEL Nicosia

21:45 Chelsea ? - ? Schalke 04
21:45 Maribor ? - ? Sporting CP

21:45 Athletic Bilbao ? - ? Shakhtar Donetsk
21:45 FC Porto ? - ? BATE Borisov

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar