torsdag 11 september 2014

Test av demoversionen till Fifa 15

Nu kan man ladda ner demonstrationsversionen av fotbollsspelet FIFA 15. Jag laddadde ner det till min PS4 från Playstation Store igårkväll och jag gick väl int och sova alltför tidigt. Den första versionen av FIFA som jag har spelat var väl FIFA-98 om jag minns rätt. I början på 2000-talet spelade jag mest Pro Evolution Soccer men ungefär år 2008 gick jag över till FIFA-spelen igen och nu har jag alltså testat FIFA 15.

Fin grafik och spelkänsla

Av de senaste FIFA spelen gillade jag inte fjolårets speciellt mycket. Det kändes lite trögt på något sätt. FIFA 15 spelar jag nu alltså på Playstation 4 till skillnad från alla andra FIFA som jag har spelat på Playstation 3 eller tidigare konsoler. Grafiken är helt grym och publiken ser ganska verklig ut och sjunger riktiga kampsånger. Känslan i spelet är den bästa hittills. Bollstudsarna och allt känns som att det är på riktigt. Det liknar verkligen en match på teve.
Det enda som inte kändes helt bra igår var brytningarna. Det är svårt att få bollen då man bryter, den går ofta ut till inkast eller så tacklar man utan att få boll. Kanske gäller det bara att bli bättre på spelet för att det skall börja stämma. Man behöver öva på det här spelet. I de två första matcherna gjorde jag inga mål. Sedan gjorde jag ett mål med Iniesta och till slut ett hattrick med Zlatan då jag använde PSG i sista matchen. Spelet släpps 27.9 om jag minns rätt. Det borde kosta ungefär 70 euro. Här finns en länk med lite klipp som är filmade från teven:

https://www.youtube.com/watch?v=t7SooIC3rQ4&feature=youtu.be

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar