måndag 20 oktober 2014

West Bromwich kryssade med United

West Bromwich satte press på Manchester United direkt i första halvlek och spelade modigt med en hel del bollinnehav på offensiv planhalva. Sessegnon fick bollen från höger av Wisdom i åttonde minuten och smällde upp den i krysset från 16 meter. De Gea var chanslös som aldrig förr. I början på andra halvleken kom United ikapp då inhopparen Fellaini gjorde en fin prestation. Han tog sig in i straffområdet och smällde in 1-1. I minut 66 spelade Brunt fram Berahino som skulle ha varit offside om inte Rafael hade upphävt offsiden med närmare tio meter. Berahino fick friläge och satte 2-1 i nätet. Det var ett mål som kunde ha avgjort matchen men West Bromwich började backa hem och lät United spela. Falcao var inblandad i en närkamp i straffområdet där bollen kom ut till Blind som placerade in den perfekt med vänsterfoten i första hörnet. Det var en perfekt, stenhård bredsida på rullande boll som gav slutresulatet 2-2.

Januzaj har fått speltid i reservlaget.

Januzaj som har tvingats spela med reservlaget i år också stod för en pigg insats ikväll. Falcao spelade endast sista 20 minuter denna gång. Van Gaal har hittat rätt roll åt Blind på botten av mittfältet i diamanten. Van Persie fick nöja sig med en stolpträff idag och hade för övrigt ganska lite boll. West Bromwich är ett helt bra lag just nu och har nio poäng på åtta matcher.