torsdag 27 november 2014

Aktiva månader

Polar Loop visar en kalender på nätapplikationen. Där kan man gå in och se på varje dag hur mycket man har rört på sig. Längst till höger finns det uträknat om man har klarat 100% av en vecka. Jag kände mig småkrasslig ett par dagar i två veckor, därför har november gått sämre än oktober. Alla dagar som har en vit figur med röd bakgrund på sig så har jag haft på pulsmätare på något pass. Idag hade jag enorm tidsbrist men satte ner 40 minuter stenhårt jobb på Crossfit och nådde mitt mål med det. Polar Loopen har fem nivåer med träning. Jag har inställt min på heltidsproffs som är nivå 5/5. Överlag går det bra att klara målet för jag har varit frisk och i bra form hela hösten. Ta gärna kontakt med mig om du funderar på att köpa en Polar Loop. Jag kan berätta mer om de psykiska för- och nackdelarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar