lördag 1 november 2014

HJK, Chelsea och Arsenal går in för att vinna idag

Just nu pågår HJK-Inter i ligacupens final. Matchen spelas i Helsingfor på Finnair Stadium. För VPS skull hoppas väl de flesta Vasabor på seger för HJK. Isåfall får VPS kvala till Europa League. Inter har mycket att spela för idag, de vill självklart vinna och få kvala till Europa. HJK är favorit arr vinna denna match och har i stort sett toppat laget.

Liverpool har en del att bevisa

I och med att Liverpool gjorde en bra säsong och kom tredje ifjol så hoppas deras fans på nya framgångar i år. Trots ett inte alltför hårt motstånd så här långt har  laget förlorat tre gånger och kryssat två gånger. Med Suarez hade det nog sett annorlunda ut. Alla väntar ännu på att Balotelli skall höja sig några nivåer. Newcastle står för motståndet i dagens tidiga match där båda lagen förväntas spela 4-2-3-1. Håll ögonen på Sterling, Balotelli, Gerrard, Ameobi och Cisse.

Chelsea och Arsenal lär ta 3 poäng idag

Burnley gästar Emirates Stadium idag. Siffrorna kan bli stora åt hemmalaget. Sanchez har varit glödhet på sistone för Arsenal. Cazorla har däremot hört till dem som bränner bra lägen och få se om Arsenal för en gångs skull kan göra mer än två mål. Burnley lär backa hem och täta till, Arsenal är dock bra på att hitta öppningar och luckor trots små ytor. Spelet blir lite likt futsal (inomhusfotboll) ibland. Arsenal med 4-1-4-1 Szczesny, Chambers-Monreal-Mertesacker-Gibbs, Arteta, Sanchez-Ramsey-Cazorla-Oxlade-Chamberlain, Welbeck. Jag gissar på 3-0 åt Arsenal.

Chelsea kan få problem en stund mot QPR men förr eller senare kommer Hazard eller Fabregas att fixa fram en ordentlig målchans som Costa eller någon annan sätter in. Vargas och Zamora kan möjligen ställa till något men Chelseas backlinje brukar vara ganska tät. Jag gissar att Chelsea vinner med 2-1 eller 3-1.

 [ 4-2-3-1 ]
 [ 4-4-2 ]
line-ups :
 Thibaut Courtois
 Robert Green
 Branislav Ivanovic
 Steven Caulker
 Filipe Luis
 Suk-Young Yun
 Gary Cahill
 Mauricio Isla
 John Terry
 Richard Dunne
 Cesc Fabregas
 Leroy Fer
 Oscar
 Karl Henry
 Eden Hazard
 Eduardo Vargas
 Nemanja Matic
 Sandro
 Willian
 Charlie Austin
 Diego Costa
 Bobby Zamora
coach :
 Jose Mourinho
 Harry Redknapp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar