lördag 1 november 2014

Lugn morgonlänk i -4 grader


Idag är det kallt i Finland. Eller ovanligt kallt jämfört med hur det har varit så här långt denna höst. Jag inledde dagen med en lugn länk på asfalt. Det var halt här och där och den kalla luften var lite ovan. Men ändå var det riktigt skönt att vara ute och se på fin natur. Tre älgar sprang över en grusväg och trots väldigt spända vader kändes länken som en bra start på dagen. Som ni kan se ovanför på bilden så var min medelpuls 124 enligt bluetooth pulsbältet som var kopplat till Polarloopen. Konditionsträning? Nja, detta gick mer ut på att få lite motion och frisk luft. Pulsen var 148 i en uppförsbacke just innan jag kom hem och det är ju inte högt heller. Om jag tränar vill jag nog hålla pulsen runt 140-170 lite beroende på vad jag är ute efter. Lördag är min vilodag och mer om puls blir det en annan gång. Ha en trevlig helg alla och visst blir det Premier League uppdateringar ännu.

Dagens sportutbud vid Office i Vasa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar