tisdag 4 november 2014

Kvällens Champions League

En hel del matcher på schemat ikväll då Office presenterar sitt utbud. Real Madrid lär nog slå Liverpool även denna gång. Själv tror jag att matchen slutar minst 2-0 och högst 4-0. Intressant är att tre lag har tre poäng i den där gruppen och Basel tar emot Ludogoretz ikväll. Real känner sig ganska säkra med nio poäng och kan nästan säkra gruppsegern redan ikväll.

Arsenal på väg framåt  nu

Arsenal tar emot Anderlecht och skall väl spela bättre än då det krävdes en galen vändning senast för att vinna. Troligtvis spelar Arsenal med samma elva som i helgen om inte Podolski får starta som tack för sitt segermål mot Anderlecht senast. Walcott hoppar säkert in och gör en pigg insats igen. Hans inlägg i förra matchen gav Podolski ett jätteläge som slutade med en hård stolpträff. Sanchez sätter väl fart på Arsenal om ingen annan gör det och kanske Welbeck börjar hitta målet igen nu, Om Arsenal vinner så kan avancemanget från gruppen säkras. Just nu leder Dortmund på 9p, Arsenal har 6p och Anderlecht och Galatasaray har 1p.

Zenit kör på hårt

I skrivande stund har Zenit ett övertag mot Leverkusen och med lite skärpa skulle de ha gjort minst ett mål redan. Tyskarna börjar dock ta sig alltmer in i matchen nu. Leverkusen som leder gruppen är pressade att klara minst ett kryss för annars kan Monaco och Zenit bli de lag som går vidare från gruppen mittiallt. Benfica har 1p och lär inte avancera till slutspel.

Juventus skall nog klara av att slå Olympiakos på hemmaplan ikväll. Om inte så blir det svårt att nå slutspelet. Malmö skall verkligen överraska för att stjäla poäng av Atletico Madrid på hemmaplan ikväll. De flesta räknar nog Malmö som det lag som kommer sist i gruppen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar