lördag 24 januari 2015

FA cupen fortsätter

Idag har Wasamove gymmet öppet hus i Vasa. Där kan man träna provträna idag utan kostnad. De har ett mångsidigt utbud av aktiviteter med bland annat kampsport som ett tema. Själv har jag aldrig varit dit och tror inte att jag tar mig dit idag heller. Fina gym i all ära men jag tränar hellre i Botniahallen för tillfället, där finns tillgång till styrketräning, löpning på banor och allt möjligt annat som bidrar till en mångsidig träning. Åtminstone jag mår bäst av mångsidig träning och därför försöker jag att träna på olika sätt så ofta som möjligt. Då är det också enklare att träna mycket och hålla kvar den positiva känslan. Tidigare i veckan tränade jag fem pass på tre dagar utan att få det minsta tråkigt. Man kan träna mångsidigt vid Wasamove om det är en plats passar en. Många av de som är kända inom kamsport verkar jobba där. Mitt favoritgym i Vasa är Sports Club och där har jag hunnit göra många forskningsprojekt i mina studier.

Områden som aktiveras (och ger statisk styrka) då man gör plankan.
Cambridge överraskade Man United

Manchester United lyckades inte slå Cambridge igår trots att man använde nästan bästa laget och hade ett enormt bollinnehav. Cambridge hade ett par heta chanser och vid ungefär 2min in i videon från länken här under här under så borde nog bollen ha gått in. Man United hade också bra chanser.

http://www.footytube.com/video/cambridge-united-manchester-united-jan23-329634

Idag fortsätter FA Cupen med nya matcher där de sämre rankade lagen säkert överraskar oss genom att inte förlora. Matcherna Chelsea-Bradford, Tottenham-Leicester, Man City-Middlesbrough och Liverpool-Bolton borde alla sluta med hemmaseger men det får vi allt se! Imorgon är det Brighton som möter ett stjärnspäckat Arsenal. Aston Villa och West Ham är favoriter imorgon också men antagligen sker det överraskningar. Så brukar det vara med FA Cup matcher.

England - FA Cup
January 23
FT
Cambridge United
Manchester United
January 24
14:45
Blackburn Rovers
? - ?
Swansea City
17:00
Birmingham City
? - ?
West Bromwich Albion
17:00
Cardiff City
? - ?
Reading
17:00
Chelsea
? - ?
Bradford City
17:00
Derby County
? - ?
Chesterfield
17:00
Manchester City
? - ?
Middlesbrough
17:00
Preston North End
? - ?
Sheffield United
17:00
Southampton
? - ?
Crystal Palace
17:00
Sunderland
? - ?
Fulham
17:00
Tottenham Hotspur
? - ?
Leicester City
19:30
Liverpool
? - ?
Bolton Wanderers
January 25
16:00
Bristol City
? - ?
West Ham United
17:00
Aston Villa
? - ?
AFC Bournemouth
18:00
Brighton & Hove Albion
? - ?
Arsenal
January 26
22:00
Rochdale
? - ?
Stoke City

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar