onsdag 7 januari 2015

Tillbaka i vardagen blickar vi framåt


Siam Parks tuffa attraktion "Tower of Power"!

Hoppeligen har alla haft ett långt och bra jullov och kommit tillbaka in i vardagen. Fotbollsfabrikens schemalagda uppdateringar verkar ha fungerat nästan till 100%, en video föll tyvärr bort. Ovanför ser ni en rutschbana där man åker 28 meter riktigt hårt för att sedan komma in i ett rör som omges av ett akvarium med hajar. Efter det landar man i en bassäng. Det häftigaste jag har testat utan att vara fastspänd som man är vid ett tivoli. Effekten uteblev dock till en viss del eftersom det gick så hårt. Man hinner varken tänka eller reagera desto mer under färden. Nerför tog det knappa tre sekunder och inbromsningen i röret tog 1-2 sekunder innan man var i poolen. Fanns mycket bra att koppla av med i Siam Park som är tredje största vattenparken i Europa. Parken är skyddad från vind, vilket är bra då Teneriffa annars är en lite blåsig ö.

I Playa de las Americas kunde man se bl.a. Barcelonas, Atletico Madrids och Teneriffas pojklag spela en turnering. Spelarna var runt 7-8 år och spelade på små planer mot varandra, häftigt att evenemanget ändå skedde på stadion inför mycket publik som bestod av både spanjorer och turister.

Stadion förbereds för knattarnas matcher. Det är bättre att spela i en
storklubb som senior än som junior, kan man ju tillägga ifall någon
är avundsjuk på att småknattarna spelade inför stor publik.

Fotbollsfabriken kommer att utvecklas vidare under år 2015. Det som blev en start under hösten 2014 skall nu fortsätta i samma stil men även få in lite annorlunda uppdateringar under året. Sidans utseende kommer att ändras lite så småningom också är de tänkt. Förhoppningsvis kommer två nya personer att börja hjälpa till med uppdateringar här på sidan. För att veta mer vad NI gillar handlar månadens fråga om just vad som intresserar er. Klicka på ett eller flera svar!

Rent statistiskt har det funnits mest läsare då det har skrivits om något aktuellt från svenskfinland. Luckorna i julkalendern med spelare från Österbotten hade 150-400 läsare per dag. Lucka 24 drog inte mest läsare, kolla gärna närmare på den luckan och alla de kloka ord vi fick ta del av i intervjun.

Ishockey på Office idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar