tisdag 17 februari 2015

Champions League slutspelet börjar

PSG ikväll:

Sirigu
Marquinhos - Luiz - Silva - Maxwell
Pastore - Verratti - Matuidi
Cavani - Ibrahimovic - Lavezzi

Chelsea ikväll:

Courtois
Azpilicueta - Terry - Cahill - Ivanovic
Matic - Fàbregas
Hazard - Oscar - Willian
Costa

Zlatan stöder hungersnöd just nu med tillfälliga tatueringar i en kampanj.
Frågan är om han rår på Chelseas försvar. Med rätt passningar gör han väl det? 


I Chelsea kan det tänkas att talangen Kurt Zouma spelar istället för Cahill och att Azpilicueta startar istället för Matic. I PSG kan Marquinhos ersättas av van der Wiel. Pastore och Matuidi kanske bänkas så att Motta och Rabiot startar. Det är svårt att lista ut de exakta elvorna. Mourinho kan tänkas spela defensivt med Chelsea och kontra. Det skulle inte vara första gången denna säsong. Zlatan har chans att visa sig bra mot ett engelskt klubblag idag. Min tippning är att Chelsea inte vågar spela ut det de kan och därför försvarar de lågt och får 1-1 med sig. Denna match kommer på YLE 2 kl.21.45 finsk tid.

Mourinhos kommentarer på presskonferensen:

"Förra säsongen så slog vi ut dem, men vi förlorade här i Paris och vi lyckades gå vidare i slutminuterna. Jag säger inte att vi vann för att vi var ett bättre lag, allt handlade om detaljer. Vi lyckades göra ett bortamål och vi släppte inte in något i returen."

"Paris är ett mycket bra lag, i stort sett samma lag som förra säsongen men med David Luiz. Chelsea är ett annat lag, några nya spelare och vi har ändrat får spelstil. Jag vet inte om vi är bättre men vi har förändrats."


Bayern lär ta tre poäng ikväll

I den andra matchen idag skall ett Bayern München i inte alltför bra form slå Shakhtar på bortaplan. Matchen kommer på MTV3 Sport1. Imorgon lär Basel ta tre poäng mot Porto hemma. Real Madrid kommer att krossa Schalke 04 på bortaplan med minst tre mål imorgon också. Om en vecka blir et fyra riktigt heta matcher i CL. Eller vad sägs om: Juve-Dortmund, Man City-Barca, Arsenal-Monaco och Leverkusen-Atletico Madrid...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar