onsdag 22 april 2015

Nickmålen sänkte Porto, nya matcher ikväll


Via länken här under kan man se målen när Bayern sänkte Porto med 6-1. De första tre målen kom på nick och två av dem berodde på att man var tuffare i luftrummet. Fjärde var ett olyckligt självmål, femte målet var Lewandovski smart nog att skjuta mellan benen på en back och 6-1 målet kom på frispark. Portos mål var misstänkt offside på ett inlägg mellan målvakt och backlinje. Bayern vidare med 7-4 totalt!

http://www.footytube.com/video/bayern-munchen-fc-porto-apr21-350974


Iniesta visade världsklass både i dribblandet och i den exakta passningen då Neymar gjorde 1-0. Iniesta startade dribblingsräden 30 meter in på egen planhalva och resten är bara världsklass. Neymars 2-0 mål nickades in ganska enkelt på Alves precisa inlägg. Totalt 5-1 på två matcher.

Kvällens matcher.
Ikväll bör Real Madrid sätta bollen i mål, något som inte lyckades senast i en mycket bra 0-0 match. Med det anfall man har skall det knappast gå 180 minuter utan något mål. Det som talar för Atletico Madrid är att de skall gå vidare genom mål på bortaplan ifall det blir 1-1- eller 2-2 ikväll. Juventus kommer att slå ut Monaco ikväll, de är klart bättre och vann 1-0 tack vare ett straffmål senast. Ikväll har man fördel av bortaplan ifall man gör mål och kan förlora med 2-1 och ta sig vidare iallafall. Blir en intressant kväll!

Ronaldo lär få jubla efter kvällens match!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar