söndag 24 februari 2019

Mållösa matcher

Man United och Liverpool åstadkom inte mycket och gick hem med en poäng var från en mållös och tråkig match på Old Trafford. Solskjär är faktiskt ännu oslagen i Premier League som tränare. Man United ligger femte efter Arsenal nu. Chelsea ligger sjätte i ligan, men idag mötte man Man City i cupfinalen. Efter 120 mållösa minuter blev det förlust med 3-4 efter straffsparkar. Kepa som stod i mål för Chelsea hade haft krampkänningar två gånger och Sarri ville byta ut honom. Han vägrade dock att komma av plan och fortsatte spela. Han tog en straff men det räckte inte denna gång. Få se vad som sker med Kepa imorgon, att inte lyda sin tränare kan ha konsekvenser.

Arsenal var det enda PL-laget som gjorde mål idag och det blev då en 2-0 seger mot Southampton hemma. Båda målen kom i första halvlek och att det inte blev 3-0 var överraskande sett till chanserna. Nu ligger man på plats fyra, 7p efter Tottenham och 1p före Man United. Liverpool kanske tappar ligaguldet åt Tottenham, om elva omgångar vet vi mer. Det verkar kunna bli riktigt spännande.