tisdag 11 maj 2021

Överansträngd fot

Planen på bilden ägs av Vasa stad och folk använder den flitigt
och får göra det gratis. Mycket bra att det finns möjligheter.


Har fått mycket steg på sistone. En vilodag eller lugn dag innehåller ofta 20.000 steg och det beror väl på ett aktivt liv med både hund och 3-åring som jag gärna vill sätta energi på. Har tränat på flera olika sorters konstgräs på sistone och en inomhusmatta som inte är min favorit var nog pricken på i. Har fått många smällar på sistone på fötter och ben. Har även fått en armbåge i revbenen som kan sluta med en buranakur. Få se. Hursomhelst är det så att högra foten är överansträngd från alla steg jag tar, från att jag kör mycket bil och från att jag spelar fotboll. Nu blir det att ta det så lugnt som möjligt ikväll och imorgon. Sedan har jag tre dagar fulla av olika uppdrag med att leda målvakter och utespelare i fotboll och andra idrotter. Det är aldrig lägligt med skador men den här veckan är en av de sämre att vara skadad. Hoppeligen är jag i skick redan på torsdag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar