onsdag 12 maj 2021

Testade en av 5 AM Clubs metoder


På instagram fick man gissa vilken av fyra metoder att utvecklas som jag skulle testa. Att ta massage minst 120min per vecka har jag redan testat i tre veckor. Det gav fina effekter då jag mådde bra psykiskt också. Den här gången spärrade jag in mig på ett hotellrum i en annan stad än den jag bor i och tillät mig bara att gå ut en gång för att ta en promenad. Då man är ensam kan man nå sina djupaste tankar och producera fina idéer. 

Det blev fyra podcastavsnitt och lite annat smått och gott. Men det jag behöver göra en annan gång är att vara längre än 15h, för jag sov bort halva tiden och då behöver jag vara lite mer utvilad för att utveckla ännu bättre idéer. På morgonen körde jag ett 20min träningspass i hotellrummet och båda dagarna använde jag även meditation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar