onsdag 1 oktober 2014

Champions League fortsätter idag

PSG spelade mycket bra igår och slog Barcelona med 3-2. Förutom att PSG gjorde en bra match vill jag också påstå att Barcelonas backlinje inte spelade bra alls. Backarna och målvakten var orörliga, samarbetade inte speciellt bra defensivt och saknade aggressivitet. Då Barcelona släpper in tre mål mot ett PSG utan Zlatan är något på tok. Messi och Neymar gjorde mål men det gav inga poäng.

Bayern vann med 1-0 borta i Ryssland. Roman Eremenko hade en boll i ribban och stod för en pigg insats. Själv såg jag inte mycket av matchen eftersom MTV Sport 1 har haft störningar och har det ännu. Chelsea vann 1-0 på bortaplan och fortsätter att leverera.


Atletico Madrid tar emot Juventus i kvällens hetaste möte



Miguel angel Moya
Gianluigi Buffon

Diego Godin

Giorgio Chiellini

Cristian Daniel Ansaldi

Martin Caceres

Juanfran

Leonardo Bonucci

Miranda

Paul Pogba

Mario Suarez

Claudio Marchisio

Tiago

Arturo Vidal

Koke

Stephan Lichtsteiner

Raul Garcia

Patrice Evra

Arda Turan

Carlos Tevez

Mario Mandzukic

Fernando Llorente

















Arsenal behöver visa att de är bra

Ikväll möter engelska Arsenal det turkiska laget Galatasaray på hemmaplan. Huruvida det skadedrabbade Arsenal spelar 4-1-4-1 eller 4-2-3-1 ikväll låter jag vara osagt men jag tror på det senare alternativet. Jag gissar att Oxlade-Chamberlain bildar par med Flamini på botten av mittfältet. Problemet med att bara ha en mittfältare lågt centralt är att den spelaren blir väldigt utsatt om motståndarna kontrar. Arsenal har inte riktigt någon superstjärna på den platsen och därför kunde det vara bättre om två spelare turas om eller hjälps åt med grovjobbet framför backlinjen. Arsenals yttrar är inga experter på att försvara även om Sanchez har jobbat bra även defensivt flera matcher i år. Troliga elvor med målvakterna Wojciech Szczesny och Fernando Muslera mellan stolparna:



Kieran Gibbs

Felipe Melo

Per Mertesacker

Aurelien Chedjou

Laurent Koscielny

Semih Kaya

Calum Chambers

Blerim Dzemaili

Mesut Oezil

Selcuk Inan

Alex Oxlade-Chamberlain

Wesley Sneijder

Alexis Sanchez

Alex Telles

Santi Cazorla

Osman Tarik Camdal

Mathieu Flamini

Burak Yilmaz

Danny Welbeck

Olcan Adin





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar